Companii Stiri

Endava incheie un parteneriat cu trustul Trinity Mirror

29 iul. 2014 < 1 min

Endava incheie un parteneriat cu trustul Trinity Mirror

Reading Time: < 1 minut

Furnizorul de servicii IT Endava a incheiat un parteneriat pe zece ani cu trustul britanic Trinity Mirror, care se ridica la suma totala de 50 milioane de lire sterline.

Endava si Trinity Mirror au lucrat impreuna timp de 18 luni la tehnologia din spatele noilor website-uri ale grupului media. Ca urmare a schimbarii complete a sistemelor editoriale, de publicitate, vanzari si productie ale Trinity Mirror prin trecerea la o singura platforma, bazata pe tehnologia Mediaspectrum, Endava a fost contractata pentru a furniza in continuare servicii IT de suport care sa permita utilizatorilor Trinity Mirror sa beneficieze de toate capabilitatile noii platforme.

In cadrul acestui contract, in valoare de 5 milioane de lire sterline pe an, Endava ofera servicii de suport 24×7, respectiv suport local pentru aproximativ 5.000 de utilizatori ai Trinity Mirror, servicii de management al aplicatiilor software si al infrastructurii IT,  servicii de dezvoltare software pentru platforme digitale si servicii de testare software.

Endava a ocupat recent prima pozitie in categoria tehnologie, respectiv locul 10 in clasamentul general, in cadrul topului 100 al agentiilor de digital media din Marea Britanie, realizat de Econsultancy.com.

In Romania, Endava are in sediile din Cluj-Napoca, Iasi si Bucuresti peste 1.100 de angajati care sunt implicati in proiecte de dezvoltare software si suport IT pentru clienti din diferite domenii, cum ar fi cel bancar, asigurari, plati electronice, retail, telecomunicatii, media si publishing.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: