18 apr. 2017 2 min

Ideea CEO Biz Exchange

Reading Time: 2 minute
© Skypixel | Dreamstime.com

După reușita Biz Marketing Xchange și Biz PR Xchange, am decis să trecem la nivelul următor, și să invităm zece ocupanți ai fotoliului de CEO din companii de top din România să facă schimb.

Să fii CEO al unei companii este o provocare uriașă. Să accepți să ocupi aceeași poziție, chiar și timp de o zi, într-o altă companie înseamnă să fii cu adevărat deschis la schimbare, dar și încrezător în experiența și abilitățile proprii.

Ideea CEO Biz Exchange este simplă: prin contact direct și networking, aducem împreună profesioniști din top management antrenați să gândească „out of the box”, pentru discuții interesante și colaborări viitoare.

Rezultatele acestui proiect unic pentru presa de business din România, dar și pentru mediul de afaceri local, se vor putea vedea în primul rând în schimbările pe care le va aduce fiecare CEO nu doar în compania pe care o vizitează, ci mai ales în propria companie.

Ideea unei discuții deschise, cu cărțile pe masă (fără a expune, desigur, informații confidențiale) între lideri de companii este cu atât mai utilă, cu cât comunității de business din România îi lipsește tocmai acest gen de dialog, care să-i confere o coeziune necesară pentru a deveni o voce clară și puternică în discuția cu autoritățile.

În cadrul CEO Biz Exchange, lideri de business vor avea deci ocazia să întâlnească alți lideri pentru a discuta probleme și soluții comune, pentru a vedea cum se pot adapta strategii și stiluri de management în alte companii, pe alte piețe, cu alți oameni. Toate astea ca parte a unui proiect aplicat, pentru că întotdeauna cele mai bune lecții se învață în practică. Iar o idee bine pusă în practică poate aduce valoare imensă într-o companie.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: