Companii Stiri

Imobiliarium Universitate prezintă peste 20.000 de locuințe în acest weekend

18 sept. 2019 2 min

Imobiliarium Universitate prezintă peste 20.000 de locuințe în acest weekend

Reading Time: 2 minute

Imobiliarium, expoziția imobiliară cu cel mai mare număr de dezvoltatori – expozanți, organizează prima ediție a târgului în Piața Universității, unde vor fi prezentate peste 20.000 de unități locative, respectiv un număr de aproximativ 70 de ansambluri rezidențiale din București și împrejurimi. Totodată, în cadrul evenimentului, se vor lansa în premieră șase noi ansambluri imobiliare.

“Așa cum ne-am obișnuit vizitatorii la fiecare ediție Imobiliarium, și de această dată ne dorim să prezentăm o imagine corectă a pieței imobiliare, respectiv a dezvoltatorilor, care au fost atent selecționați. Suntem de părere că numărul mare de unități locative cumulate la această ediție, alături de formatul conceptului Imobiliarium, va asigura vizitatorilor o plajă largă de variante, respectiv o experiență de prospectare utilă și plăcută”, a declarat Adrian Stănescu, Project Manager, Imobiliarium.

Mai bine de 70 de noi proiecte din toate zonele Bucureștiului vor fi prezentate posibililor cumpărători la Imobiliarum Universitate. Proiectele cumulate se ridică la aproximativ 20.000 de locuințe cu peste 1 milion de metri pătrați. Aproape o treime, 30% dintre acestea, sunt finalizate, 30% se află în construcție, iar 40% în plan, potrivit reprezentanților evenimentului.

Point Development, Neo Timpuri Noi, divizie a One United Development, Impact, Hagag, Exigent, Dimri, Hercesa, Speedwell, Nusco Imobiliaria sau Romco Systems sunt doar câțiva dintre cei mai mari dezvoltatori care își vor prezenta ofertele în acest weekend la expoziția imobiliară.

De asemenea, numeroase agenții imobiliare, precum SudRezidential, Imoteca The Residential Experts, Premier Estate Management, Raich&Raich, The Concept sau R&D Advisors, vor veni cu zeci de proiecte fiecare, pe care le reprezintă în exclusivitate.

Șase ansambluri noi lansate în premieră la Imobiliarium Universitate

“Hils Pallady Apartments”, un ansamblu middle – class nou aflat în apropierea stației de metrou Anghel Saligny, este una dintre cele șase lansări în premieră în cadrul târgului imobiliar. Ansamblul va fi format din 12 blocuri cu 11 etaje, însumând aproape 2.000 de apartamente proiectate în mai multe variante de compartimentare, de la garsoniere până la apartamente cu trei camere.

Totodată, ansamblul “City Point Aviației” își va prezenta în premieră a doua fază a proiectului, adică 406 apartamente moderne, la doar 10 minute de zona Aviației din Capitală. Complexul cuprinde facilități unice precum piste de alergare și biciclete, spații deschise și aerisite, precum și zone pentru plimbări în aer liber în care autovehiculele nu au acces.

“Ilro Residence Militari” este un complex care cuprinde cinci clădiri, fiecare cu câte 7 etaje, respectiv 35 de apartamente pe clădire, prima fiind deja ridicată și în curs de finalizare. Proiectul este localizat în zona nouă a planului de extindere al Bucureștiului cu orientare vestică, zonă caracterizată de construcții moderne.

“Delea Veche 29” este un alt exemplu de proiect imobiliar situat în zona centrală a Capitalei, în apropierea Universității Hyperion și a stației de metrou Piața Muncii, care cuprinde opt apartamente cu două și trei camere, opt locuri de parcare și șase boxe.

Alături de anasamblurile prezentate mai sus vor putea fi consultate și altele noi, aflate în premieră la o expoziție imobiliară.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: