Stiri Tech

Veridian Systems lansează servicii comerciale pentru MVNO

9 aug. 2016 < 1 min

Veridian Systems lansează servicii comerciale pentru MVNO

Reading Time: < 1 minut

Veridian Systems, primul operator mobil virtual agregator (MVNA) din România, a finalizat integrarea platformei sale de servicii în rețeaua Telekom Romania Mobile Communications și a lansat serviciile comerciale destinate operatorilor mobili virtuali (MVNO).

Astfel, companii din alte domenii de activitate pot să-și completeze oferta de servicii și produse cu servicii de comunicații mobile, pentru a atrage noi clienți și/sau pentru a-i fideliza pe cei existenți. Veridian Systems pune la dispoziția companiilor interesate să devină operatori mobili virtuali toate functionalitatile și servicile de care acestea au nevoie pentru a furniza clienților propriile servicii de comunicații mobile. Ca noutate pentru România, Veridian Systems oferă clienților săi posibilitatea tarifării serviciilor de telefonie mobila în lei.

„Putem spune că, odată cu lansarea comercială a platformei noastre, declanșăm fenomenul de convergență între industria de telefonie mobilă și alte industrii. Piața de telefonie mobilă din România intră astfel într-o nouă etapă de evoluție și dezvoltare, urmând exemplul țărilor vest europene, unde operatorii mobili virtuali detin o cotă de piață între 10% și 40%”, a declarat Marian Velicu, Director General al Veridian Systems.

Modelul de business MVNO a apărut acum peste 10 ani de zile în Europa Occidentală, odată ce piețele au ajuns la maturitate. Rețeaua este a operatorului tradițional de telefonie mobilă, platforma de billing și alte aplicatii de business management sunt furnizate de un agregator cum este Veridian, urmând ca partea operațională de sales și marketing să revină companiei ce își dorește să devină MVNO.

Detalii despre planurile Veridian în România și despre cum funcționează un MVNO în acest articol.

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: