Stiri

Începe Biz SMS Camp, ediția a 16-a

6 dec. 2018 < 1 min

Începe Biz SMS Camp, ediția a 16-a

Reading Time: < 1 minut

Profesioniști din companii, experți în social media și influenceri care dezbat timp de trei zile subiectele cele mai hot ale industriei. Așa s-ar rezuma Biz SMS Camp, dar tabăra este mai mult de atât. Este despre comunitate, despre cum lucrurile minunate se construiesc împreună. Despre campanii de succes, măsurarea rezultatelor și implementarea strategiilor de marketing.

Revista Biz organizează, în perioada 6-9 decembrie, la Pârâul Rece, Biz Social Media Snow Camp (Biz SMS Camp), a 16-a ediție a singurei tabere de social media marketing din România. Trei zile pline de social media marketing, workshopuri, conferințe, traininguri, dezbateri și networking împreună cu specialiștii de top în comunicarea online și marketing din România.

Aducem împreună oamenii din companii, din agenții, bloggeri, vloggeri și influenceri și dezbatem cele mai potrivite strategii de social media pentru domeniile în care activează. Analizăm, criticăm constructiv și găsim împreună căi de rezolvare a situațiilor de criză. Lucrăm în echipă și rezolvăm brief-uri reale oferite de companiile partenere ale evenimentului.

Este un eveniment de referință în industrie, al cărui succes se datorează deopotrivă organizatorilor, speakerilor care vin să împărtășească din experiența lor, dar și invitaților care sunt deschiși să învețe lucruri noi, să dea și să accepte sfaturi. Celor care gândesc și implementează activări din ce în ce mai spectaculoase special pentru Biz SMS Camp.

Detalii despre speakeri și programul Biz Social Media Snow Camp găsiți aici

Partenerii care sustin aceasta editie sunt: Banca Transilvania, Caroli, Enel, Siviero Maria, Coca-Cola, Profi, UniCredit Bank, Metropolitan Life, Absolut, Fresh Corner by Mol, Jameson, Tuborg, British American Tabacco, Telekom si Skoda.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: