CSR Special

Inițiativa #LocuintePentruMedici se extinde în alte 5 orașe

apr. 13, 2020 < 1 min

Inițiativa #LocuintePentruMedici se extinde în alte 5 orașe

Reading Time: < 1 minut

Aplicația de închiriere de apartamente – Milluu, extinde inițiativa #LocuintePentruMedici în Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov și Constanța.
Prin această inițiativă se pun gratuit la dispoziția medicilor și personalului sanitar aflat în linia întâi în lupta cu COVID-19, apartamente și garsoniere în care aceștia să poată locui temporar, pe perioada stării de urgență.

Lansată în urmă cu doar două săptămâni, inițiativa #LocuintePentruMedici are la dispoziție acum, gratuit, pentru medici și personalul din spitale peste 30 de spații de locuit, cu o capacitate totală de cazare de peste 50 de persoane.

“Am primit în cadrul inițiativei #LocuintePentruMedici, în doar o săptămână, zeci de cereri din partea cadrelor medicale, atât din București, cât și din alte orașe. Mulți dintre solicitanți fac naveta, unii au acasă copii mici sau părinți ori bunici pe care vor să îi protejeze. Pentru a le oferi un loc decent unde să își reîncarce energia și să revină la spital cu forțe proaspete, am decis să extindem programul”, a declarat Florin Stoian, CEO la Milluu.

Milluu încurajează proprietarii de apartamente și garsoniere disponibile să le ofere drept locuințe
temporare medicilor și personalului sanitar aflat în linia întâi în lupta cu COVID-19, gratuit sau pentru o
sumă modică.

Atât proprietarii, cât și medicii și personalul sanitar care vor să participe la #LocuintePentruMedici pot
contacta Milluu la adresa: medici@milluu.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: