Brand Focus

Cursa verde ENGIE îți poate aduce un abonament VIP la UNTOLD

04/07/2019 < 1 min read

author:

Cursa verde ENGIE îți poate aduce un abonament VIP la UNTOLD

Reading Time: < 1 minut

ENGIE România lansează campania ”ENGIE Green Race to UNTOLD”, alături de Cabral Ibacka și Cristian Șimonca, administrator ”Blogu lu’ Otravă”. Cei doi s-au înscris în cursa UNTOLD cu mașini electrice și alte mijloace mobile prietenoase cu mediul înconjurător.

Participanții vor avea șansa de a fi selectați de către cei doi căpitani într-una dintre echipe  iar câștigătorii vor pleca la festival cu mașina electrică împreună cu vedeta preferată.

Echipele urmează să concureze în probe amuzante cu  mașini electrice sau trotinete, pe traseul București-Cluj, în data de 31 iulie. UNTOLD este cel mai mare festival de muzică din Sud-Estul Europei, desfășurat în perioada 1 – 4 august.

Câștigătorii vor beneficia de un abonament VIP la UNTOLD, cazare pe toată durata festivalului, transport dus-întors lși susținerea unor proiecte  care folosesc energia verde, proiecte demarate de asociațiile ”Dăruiește Viață” și ”Habitat for Humanity România”.

Cei interesați de competiție se pot înscrie aici, până pe 14 iulie 2019, inclusiv.

ENGIE Green Race to UNTOLD” este o componentă a campaniei de comunicare dedicate asocierii dintre brandul ENGIE și festivalul UNTOLD, dezvoltată de McCann PR. Este menită a evidenția soluțiile alternative de transport prin puterea exemplului, soluții care pot fi utilizate pentru a ajunge la festival, dar și în viața de zi cu zi.

Asocierea ENGIE și UNTOLD a fost lansată sub headline-ul ul ”Simte energia umană la UNTOLD! Cu ENGIE ai surse de energie regenerabilă. Și la festival, și acasă”, făcând apel la responsabilitatea pe care o avem față de mediul înconjurător.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă