Marketing Stiri

Înscrieri pentru o nouă serie de cursuri la Școala IAA de Marketing și Comunicare

31 aug. 2018 < 1 min

Înscrieri pentru o nouă serie de cursuri la Școala IAA de Marketing și Comunicare

Reading Time: < 1 minut

Școala IAA a deschis înscrierile pentru o nouă serie de cursuri în această toamnă. Astfel, înscrierile la Modulul Fundamentele Marketingului și Comunicării, ajuns deja la a 17a ediție, se pot face până pe 14 septembrie aiciModulul Strategie de Marketing și Comunicare Digitală, ajunsă la noua ediție, primește înscrieri până pe 21 septembrie, aici.

Școala IAA pregătește accounți, strategi de brand, brand manageri care își doresc să înțeleagă aprofundat procesele pe care le-au învățat în jobul de zi cu zi. În același timp, cursurile se adresează și profesioniștilor din domenii conexe, cum ar fi consumer research sau vânzări, antreprenorilor sau oamenilor mai tehnici, pentru care e important să înțeleagă întregul ecosistem de marketing și să aibă o viziune de ansamblu.

Descoperă ce povestesc absolvenții despre utilitatea cursurilor Școlii IAA

Școala IAA este un proiect educațional al IAA România demarat în 2007 și este cel mai complex program de pregătire profesională, un mini-masterat recunoscut de întreaga industrie marcom, în care noțiunile teoretice se îmbină cu practica. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: