Marketing

Inscrierile la Brandathlon, in plina desfasurare

19 iul. 2016 < 1 min

Inscrierile la Brandathlon, in plina desfasurare

Reading Time: < 1 minut

Pana pe 15 septembrie, antreprenorii romani care vor sa-si dezvolte brandurile se pot inscrie in competitia Brandathlon, ajunsa anul acesta la a sasea editie.

Misiunea programului, dezvoltat de agentia Inoveo, este de a sprijini antreprenorii care vor a treaca la alt nivel al business-ului.

Mai exact, programul se adreseaza brandurilor romanesti care s-au pus la punct pe partea de productie, distributie si vanzari, dar isi doresc sa puna accent pe imaginea care adune mereu noi oportunitati.

Antreprenorii interesati pot aplica aici, prin completarea unui formular de inscriere. Ulterior proiectele vor fi jurizate si pe data de 6 octombrie va fi anuntat castigatorul. Premiul consta intr-un program de branding, in valoare de 10.000 de euro, adaptat  nevoilor brandului castigator. Programul va fi dezvoltat de agentia de branding Inoveo.

Pentru inscrieri pana la data de 31 iulie, taxa este de 50 de euro, in perioada 1 august – 4 septembrie, taxa este de 100 de euro, iar pentru inscrieri in intervalul 5 – 15 septembrie, taxa ajunge la 150 de euro.

La Brandathlon pot participa branduri de companie, branduri de produs, branduri personale, branduri de servicii.

Brandurile castigatoare in editiile anterioare sunt: Laboratoarele Vorel (produse naturiste), Ciserom (industria textila), Alexandria (librarie), Animax (pet shop), Inovi (productie publicitara).

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: