Companii Stiri

Investiție de 1,25 milioane euro în prima clinică stomatologică dedicată copiilor

14 oct. 2019 2 min

Investiție de 1,25 milioane euro în prima clinică stomatologică dedicată copiilor

Reading Time: 2 minute

S-a deschis cel mai nou centru stomatologic dedicat exclusiv copiilor și adolescenților, un spațiu dezvoltat pe un concept futurist bazat pe experiența digitală. Prin soluții de gamification, proiecții digitale, prin jocuri online pe tabletă, Academia Spațială Dr. Leahu evidențiază importanța sănătății orale și a vizitelor periodice la medicul stomatolog. Clinica, un concept în premieră la noi în țară, a atras o investiție de 1,25 milioane euro.

Academia Spațială Dr. Leahu și-a început activitatea astăzi, în București, pe Str. Louis Blanc, nr. 19A și pune la dispoziție 8 cabinete, 4 rezerve de recuperare după intervenții cu anestezie generală și un centru de radiologie dentară digitală. În cadrul clinicii vor putea fi tratați și copiii cu autism sau alte afecțiuni, care necesită și intervenția unui medic anestezist pediatru.

Aproape un sfert din familiile care au în îngrijire un copil, 30% dintre acestea, nu i-au dus niciodată pe cei mici la un control stomatologic. Astfel, prima vizită la dentist are loc între 3 și 5 ani, cu o incidență a cariilor de 75% la copiii cu vârste între 6 și 11 ani, potrivit studiului Millward Brown realizat la începutul anului 2019 în România. În acest context a fost concentrată o echipă constituită din 30 de medici, asistente și personal de suport.

În prezent, rețeaua Dr. Leahu deține 9 clinici dentare: 6 clinici în București, o clinică în Pitești, una în Timișoara și una în Turda. Rețeaua are o echipă de 250 de angajați si colaboratori și un portofoliu vast de soluții și cazuistică, construit în nouă ani de existență.

Mai multe informaţii despre proiect se regăsesc aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: