Companii Stiri

Investiție de 2 mil. euro într-un nou centru de sănătate și fitness

7 nov. 2017 < 1 min

Investiție de 2 mil. euro într-un nou centru de sănătate și fitness

Reading Time: < 1 minut

World Class România investește 2 milioane de euro în deschiderea unui nou centru de sănătate și fitness în Cluj-Napoca. World Class Record Park va fi deschis în cea de-a doua parte a anului 2018 și va avea o suprafață de 2.500 de metri pătrați. Noul club se află la scurtă distanță de centrul orașului și va fi înconjurat de un spațiu de 3.000 de metri pătrați de verdeaţă.

Acesta este al 32-lea centru de sănătate și fitness din rețeaua națională și al patrulea club World Class din Cluj-Napoca.

Centru va avea  o piscină retractabilă care va deservi atât spațiul din interior, cât și cel din exterior.

Clienții World Class Record Park vor avea posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de antrenamente. O parte dintre aceste programe sunt dezvoltate de LES MILLS, cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume și partener pe termen lung al World Class, în timp ce altele sunt dezvoltate de către experții World Class. (20 instructori de group fitness profesionişti şi antrenori personali).

World Class România este deținută de Resource Partners, fond de investiții cu capital privat, din Europa Centrală și de Est, susținut de investitori instituționali.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: