Antreprenori by eMAG Stiri

Investiție de 3,7 milioane euro

15 nov. 2019 2 min

Investiție de 3,7 milioane euro

Reading Time: 2 minute

Rețeaua de Clinici Dentare Dr. Leahu a deschis simultană trei centre stomatologice de excelență în București, Constanța și Oradea. Investiția totală pentru dezvoltarea conceptului de clinică integrată în cele trei locații a fost de 3,7 milioane euro.

Rețeaua este formată acum din 12 clinici situate în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, cu un total de 86 de scaune. Jumătate dintre centre au fost deschise anul acesta, urmând obiectivul principal de a duce standardul serviciilor în stomatologie  mai aproape de cât mai mulți români.

Ionuț Leahu, CEO și fondator al Clinicilor Dentare Dr.Leahu

Echipa include în prezent peste 350 de persoane, iar angajările continuă.

Clinica din Constanța, de pe Str. Mihai Viteazu nr.73, este cea mai mare investiție realizată până acum în rețea, de 1,8 milioane de euro, are 12 scaune, centru de radiologie și integrează conceptul creat special pentru copii: Academia Spațială Dr. Leahu.

Clinica din Oradea, situată în Complexul Luceafărul, pe Str. Calea Aradului nr.4A, are 8 scaune și a fost dezvoltată prin sistemul de parteneriere lansat anul trecut, fiind a doua deschisă în acest fel, după clinica din Pitești. A fost gândită ca un centru regional, cu servicii integrate, inclusiv cele pentru copii în noul format, și  are ca obiectiv atragerea pe termen mediu a pacienților din toate țările din Europa Centrală și de Est.

Noua clinică din București se află în zona Pieței Victoriei, pe Str. Louis Blanc, nr.19B, S1, în apropierea centrului specializat pentru copii deschis luna trecută, Academia Spațială Dr. Leahu, și este noul Centru de Excelență în Estetică Dentară din cadrul rețelei. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: