Companii Stiri

Investitii de 7 milioane de euro

15 apr. 2016 < 1 min

Investitii de 7 milioane de euro

Reading Time: < 1 minut

In urma unor investitii de 7 milioane de euro, producatorul de tamplarie termonizolanta din PVC, Electric Plus, detinatorul brandului Barrier, a inaugurat recent o fabrica de geam termoizolant si o noua hala de productie a usilor sectionale rezidentiale si industriale si a rulourilor.

Constructia facilitatilor de productie a durat 18 luni, fiind inceputa in toamna anului 2014. Capacitatea fabricii de geam termoizolant este de 1.500 de unitati/zi, in timp ce sectia de usi sectionale si rulouri produce 2.000 de unitati/luna.

“Investitia aceasta incheie un prim ciclu de dezvoltare a afacerii noastre, inceput in 2012. Din acest moment, suntem singurul producator din Romania care poate oferi toata gama de produse de tamplarie. Investitiile realizate in acest prim ciclu au totalizat 12 milioane de euro”, a spus Adrian Garmacea, Director General al companiei Electric Plus.

Compania Electric Plus a anuntat si incheierea unui parteneriat international cu firma italiana, Beninca Group, cel mai cunoscut producator european de automatizari pentru usi sectionale si porti.

In prezent, complexul industrial al Electric Plus asigura toata gama de produse pentru tamplarie PVC, de la productia de ferestre si usi, la sticla termoizolanta, foliere profile, curbare profile, precum si usi sectionale rezidentiale si industriale si rulouri. Primul atelier al companiei a fost infiintat in anul 2003. In prezent, in centrul de productie Barrier lucreaza  600 de persoane, acesta avand o capacitate de 1.000 de unitati/zi. Produsele Barrier sunt disponibile atat pe piata din Romania, cat si in Italia, Franta, Belgia, Marea Britanie sau Germania.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: