Marketing Stiri

Ioana Mucenic paraseste Pastel

nov. 24, 2015 < 1 min

Ioana Mucenic paraseste Pastel

Reading Time: < 1 minut

Ioana Mucenic, Managing Partner si Head of Strategy al agentie Pastel, se retrage din agentie, dupa aproape 10 ani de la momentul la care a infiintat-o alaturi de Dana Nae Popa.

Agentia va fi condusa de Dana Nae Popa, actual managing partener & business developer, care isi propune sa continue pe traseul ascendent pe care agentia l-a avut constant in ultimii ani.

“Ioana va ramane o persoana importanta in istoria pastel si ii dorim mult succes pe mai departe. Astfel, la aproape 10 ani de la infiintare, agentia trece intr-o noua etapa. Astept cu entuziasm noile provocari, iar impreuna cu echipa puternica de la pastel, vom continua parcursul frumos de pana acum.”, a declarat Dana Nae Popa.

“Am creat pastel, alaturi de Dana, cand aveam 21 de ani. Au fost 10 ani grozavi, am muncit mult si am avut succesul pe care l-am sperat inca de la inceput. Intre timp, ne-am maturizat si am evoluat in directii diferite.”, a declarat Ioana Mucenic.

Ioana are o experienta de 13 ani in comunicare si management, dintre care aproape 10 in propria agentie. In acest timp, Ioana a asigurat si componenta strategica a clientiilor acesteia. Alaturi de echipa, a dezvoltat ample campanii de comunicare la nivel local si regional. Ioana este trainer certificat si membru al Charted Institute of Marketing.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: