Finanțe Stiri

Ionuț Stanimir, coordonatorul direcției de marketing a BCR

19 iun. 2017 < 1 min

Ionuț Stanimir, coordonatorul direcției de marketing a BCR

Reading Time: < 1 minut

Anca Rarău, directorul executiv de marketing al BCR, va prelua din luna iulie postul de consilier al presedintelui Sergiu Manea , iar Ionuț Stanimir, directorul de comunicare al băncii, va asigura și coordonarea interimară a direcției marketing.

Începând cu luna iulie a.c., Anca Rarău, directorul de marketing al BCR va prelua funcția de Consilier al Președintelui. Odată cu această decizie, la solicitarea sa, Anca Rarău se va reloca în Cluj, orașul natal, anunță banca, într-un comunicat de presă.

Anca Rarău are o experiență de peste 20 de ani în marketing, alăturându-se Băncii Comerciale Române în toamna anului 2012. De-a lungul carierei a coordonat proiecte de anvergură și a obținut, împreună cu echipele aflate sub conducerea sa, premii și distincții pentru eficiența campaniilor realizate, remarcându-se prin strategii și inițiative de marketing care au constituit premiere în piață. Absolventă a Universității Babeș-Bolyai din Cluj, Facultatea de Științe Economice, având un EMBA la Conservatoire Naționale des Arts et Métiers din Paris și un master acordat de Academia de Studii Economice București, Anca Rarău își va continua activitatea în zona de consiliere și strategie de brand.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: