Analize Lifestyle

Radu Moldovan-Petrut, Marketing Director, Pernod Ricard Romania

21 iul. 2016 2 min

Radu Moldovan-Petrut, Marketing Director, Pernod Ricard Romania

Reading Time: 2 minute
Radu Moldovan-Petrut_1847
Radu Moldovan-Petrut / Foto: Vali Mirea

Echilibrul dintre profesie si viata personala depinde de fiecare in parte. Radu Moldovan-Petrut este genul de om care reuseste sa se relaxeze chiar si in timpul zilei de lucru. Asta nu inseamna ca nu apreciaza in mod special perioadele petrecute cu familia si prietenii. Este totodata bucuros ca deplasarile, in tara si in strainatate, reprezinta o parte importanta a jobului sau, astfel incat asa reuseste sa citeasca in avion sau sa descopere locuri si culturi noi.

La birou are si perioade aglomerate, si unele mai lejere, per ansamblu insa ziua de lucru imaginata de Dolly Parton in piesa “Working 9 to 5” i se pare de mult depasita. Ritmul in care lucreaza este unul alert. Din ianuarie 2015 este director de marketing al Pernod Ricard Romania, companie cu un vast portofoliu de bauturi alcoolice, printre care: Absolut, Chivas, Ballantine’s, Beefeater. Inainte de aceasta pozitie a lucrat tot in cadrul Pernod Ricard, mai intai ca brand manager in Romania si apoi pentru Pernod Ricard UK. Are in coordonare mai multe proiecte, cum insa sunt interesante, nu are de ce sa se planga, deoarece ii place foarte mult ceea ce face. Unul dintre proiectele sale de suflet este Chivas The Venture, o competitie dedicata sprijinirii antreprenoriatului social, a carei a doua editie o are in pregatire impreuna cu colegii sai in aceasta perioada.

Ca in aproape orice domeniu, prioritizarea este una din cheile succesului, asa ca atunci cand are lucruri mai grele de rezolvat incepe cu “pietrele mari”, apoi un exercitiu pe care si l-a autoimpus de ceva timp este crearea unui “to-do-list” saptamanal si zilnic, si nu in ultimul rand Outlook-ul i-a devenit, prin aplicatia de calendar, un bun prieten pe parcursul anilor.

Fotografie realizata la: Younivers Summer Club

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: