Marketing Stiri

Iulia Niculae-Cuciurean, numită Vicepreşedinte IAA YP pentru Europa

1 mart. 2019 < 1 min

Iulia Niculae-Cuciurean, numită Vicepreşedinte IAA YP pentru Europa

Reading Time: < 1 minut

Iulia Niculae-Cuciurean, Preşedinte IAA Young Professionals România, a fost numită Vicepreşedinte Young Professionals pentru regiunea Europa. Ea își păstrează responsabilitățile din România, preluându-le și pe cele globale.

Noua echipă de conducere la nivel global a IAA Young Professionals, organizaţia tinerilor profesionişti din marketing și comunicare, este formată din cinci Vicepreședinți regionali şi un Preşedinte. Rolull noii echipe este de a acţiona ca un hub de resurse pentru Chapter-ele IAA Young Professionals din fiecare zonă coordonată.

În aprilie 2017, Iulia Niculae-Ciucurean a fost aleasă Preşedintele IAA Young Professionals România, după o experienţă de mai bine de 9 ani în cadrul asociaţiei. Sub mandatul său, IAA Young Professionals România a câştigat premiul pentru cel mai bun chapter din lume, în 2018, iar în anul 2017 aceasta a fost distinsă la nivel global cu premiul  „IAA Young Leader” în cadrul galei Creativity Can Change the World.

 Iulia Niculae – Cuciurean este în prezent Marketing Manager al Federaţiei Române de Fotbal şi are o experienţă de peste 11 ani în marketing şi comunicare. De-a lungul timpului, ea a coordonat campanii complexe, atât la nivel local, cât și regional, pentru clienți precum: Google, Vodafone România, Cosmote, Procter & Gamble, Jacobs Douwe Egberts, Bayer, Vascar, Special Olympics, United Way, Hospice. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: