Lifestyle

“Jazz at the Vineyard”, concert de jazz la Crama LacertA

12 sept. 2019 2 min

“Jazz at the Vineyard”, concert de jazz la Crama LacertA

Reading Time: 2 minute

Domeniul LacertA, reprezentarea perfectă a așa-zisei lumi noi a vinului, va găzdui Jazz at the Vineyard, un eveniment din seria “Jazz live for dinner”, care îşi propune să promoveze diferite stiluri de jazz cântate de artişti români.

Jazz at the Vineyard se va desfășura sâmbătă, 19 octombrie 2019, în crama LacertA, situată în apropierea Bucureștiului.

În cadrul evenimentului din vinărie se vor face trei degustări de vin (alb, roze și rosu), în cramă și în vie iar în fiecare locație se va susține un concert de jazz. La final, invitații vor lua masa în vie. Ispita gastronomică va fi asigurată de “Maidan” , care va asezona seara cu entree, fel de bază și desert.

Sunt așteptați între 50 și 100 de participanți, locurile sunt limitate datorită specificului nișat, organizatorii mizând pe o experiență de wine-tasting cât mai personală.

Agenda Jazz at the Vineyard cuprinde plecarea din București, din Piața Victoriei, la ora 16:00, sosirea la cramă fiind estimată la ora 17:30. Odată ajunși, participanții vor intra în povestea jazz-ului, întâmpinați de o degustare a 6 vinuri LacertA.

În continuare se va servi cina, participanții vor aștepta apusul delectându-se cu un concert live jazz iar întoarcerea în București este programată pentru orele 21:30 și 22:30. Invitații “Jazz at the Vineyard”  vor beneficia de transportul gratuit.

SL-Jazzing, conceptul sub umbrela căruia se desfăşuara evenimentele din seria “Jazz live for dinner” , alege locaţii inedite, precum trenul regal (Jazz in the Royal Train), pe vapor (Jazz on the Boat), în tramvaiul turistic din Timișoara, Florăria Iris (Jazz in the Flowershop) sau chiar într-o vie (Jazz at the Vineyard).

Informații suplimentare despre eveniment se regăsesc aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: