Marketing

Jimmy Wales, fondatorul Wikipedia, vine pe 22 martie la Bucuresti

4 mart. 2016 2 min

Jimmy Wales, fondatorul Wikipedia, vine pe 22 martie la Bucuresti

Reading Time: 2 minute

Jimmy Wales, fondatorul celei mai accesate enciclopedii online, se va afla pentru prima data in Romania, pe 22 martie, in cadrul McCann /  Thiess Conferences, un eveniment prezentat de Vodafone Romania.

Jimmy Wales va dezvalui, in cadrul conferintei, filosofia din spatele Wikipedia si cum a reusit prin intermediul acestei platforme sa revolutioneze modul in care oamenii din intreaga lume au acces la informatii.

Aflat in topul celor mai influente 100 de personalitati, realizat de revista Time, Jimmy Donal Wales este un antreprenor american, un adevarat vizionar, membru al Berkman Center for Internet and Society din cadrul Universitatii Harvard si membru al MIT Center of Collective Intelligence. Indemnat de o curiozitate intelectuala fenomenala şi de pasiunea pentru tehnologie, Jimmy Wales a pus bazele Wikipedia in 2001.

In fiecare luna, peste 80.000 de voluntari de pretutindeni contribuie la crearea a peste 7.000 de articole noi pe zi,  accesate de peste 500 milioane de vizitatori unici. In prezent, Wikipedia cuprinde peste 36 milioane de articole, disponibile gratuit in peste 280 de limbi.

Evenimentul va avea loc pe 22 martie, incepand cu ora 17:00, la Sala Epika – Grand Cinema Baneasa & More din Baneasa Shopping City.

Lansata in 2015 de McCann Worldgroup Romania si Thiess Holding, McCann / Thiess Conferences este o platforma de know-how pe teme de leadership, educatie, sport si inovatie. American Heroes, A Leadership Lesson – evenimentul care i-a adus in Romania pe doi dintre cei mai apreciati militari americani, a fost urmat de conferinta Justitiarul care l-a avut ca invitat pe faimosul Antonio Di Pietro, una dintre figurile legendare ale justitiei internationale. Ultima conferinta din anul 2015, A WWVVisionary Lesson l-a avut ca invitat pe sir Tim Berners-Lee, cel care a dezvoltat Word Wide Web-ul, un instrument ce s-a dovedit esential pentru societatea moderna.

Anul acesta, Snooker Titans Trophy va aduce patru legende ale snooker-ului mondial la Bucureşti: Ronnie O’Sullivan, Stephen Hendry, Jimmy White şi Mark Williams vor sustine doua zile de meciuri demonstrative la Circul Globus, pe 2 si 3 aprilie.

 

 

 

 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: