Companii Stiri

Jocul Star Wars: Commander, realizat si la Bucuresti

15 dec. 2015 < 1 min

Jocul Star Wars: Commander, realizat si la Bucuresti

Reading Time: < 1 minut

Unul dintre jocurile din spatele seriei Star Wars, Star Wars: Commander, unul dintre cele mai cautate jocuri ale lumii, este dezvoltat de Disney Interactive si implementat cu ajutorul Amber, cel mai mare studio independent de profil din Romania.

Colaborarea cu romanii de la Amber a inceput in urma cu doi ani si implica realizarea versiunilor pentru device-urile Windows si Amazon.

Dezvoltat de Disney Interactive, impreuna cu Lucasfilm, jocul aduna zeci de milioane de downloaduri din momentul in care a fost lansat. Aplicatia este disponibila pe platformele Android, Apple, Windows si Amazon, cei de la Amber Studio fiind responsabili pentru implementarea jocului pe platforma Windows, pentru PC si telefoane mobile, cat si pe platforma Amazon. Prima etapa a proiectului a fost reprezentata de implementarea pentru device-urile Windows, urmand versiunea specifica device-urile Amazon.

Disney Interactive reprezinta unul dintre cei mai importanti colaboratori ai Amber Studio, cu care a dezvoltat si Star Wars Rebels. De asemenea, studioul romanesc a facut parte din echipa de dezvoltare a aplicatiei The Martian: Bring Him Home, lansata in urma cu o luna, in colaborare cu Fox Digital Entertainment si dezvoltatorul Little Labs.

Jocul pentru device-urile Windows si Amazon este disponibil gratuit, iar trailerul oficial poate fi accest aici – Star Wars: Commander

Filmul Star Wars: The Force Awakens va intra in cinematografele din Romania pe 18 decembrie.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: