Companii Management

Satya Nadella este noul CEO al Microsoft

4 feb. 2014 < 1 min

Satya Nadella este noul CEO al Microsoft

Reading Time: < 1 minut

Satya Nadella este noul CEO al Microsoft. Nadella are 22 de ani vechime in companie si vine de la conducerea grupului de Cloud si Enterprise al Microsoft.

El il inlocuieste pe Steve Ballmer, care ramane membru al Consiliului de Administratie al companiei.

„In aceasta perioada de transformari, nu exista persoana mai potrivita sa conduca Microsoft decat Satya Nadella. Este un lider dovedit, cu formatie tehnica solida, viziune in afaceri si are capacitatea de a aduce oamenii impreuna”, a declarat Bill Gates, fondatorul Microsoft.

Gates isi va asuma un nou rol in Consiliul de Administratie al companiei, devenind consilier pentru tehnologie si urmand sa aloce mai mult din timpul sau pentru Microsoft, dupa o perioada in care s-a ocupat in principal de fundatia pe care o conduce impreuna cu sotia sa.

John Thompson va deveni presedintele Consiliului de Administratie al Microsoft. „Oportunitatile aflate in fata Microsoft sunt uriase dar, pentru a le putea fructifica, trebuie sa ne concentram mai bine, sa ne miscam mai repede si sa continuam sa ne transformam. O mare parte din activitatea mea se va referi la accelerarea procesului de a livra produse inovatoare catre clientii nostri”, a declarat Nadella.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: