Companii Stiri

JYSK redeschide magazinul din Militari

13 iul. 2015 < 1 min

JYSK redeschide magazinul din Militari

Reading Time: < 1 minut

Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare dedicat conceptului “Sleeping and Living”, JYSK Romania redeschide magazinul din Centrul Comercial “Militari Shopping”.

Evenimentul de lansare va avea loc in data de 16 iunie, iar cei care vor participa vor avea parte de mai multe surprize. Clientii vor fi intampinati cu oferte incredibile si reduceri de pana la 70%, dar si cu un mic dejun – un croissant pufos si o cafea. Primii 150 de cumparatori care achizitioneaza produse de peste 50 de lei vor primi cadou cate o perna cu umplutura naturala.  

“Inaugurat in anul 2010, JYSK Militari este primul magazin JYSK din Bucuresti si cel de-al 14-lea magazin deschis de grupul danez in Romania. Este, de asemenea, singurul magazin din Bucuresti care nu primise pana acum noua imagine in conformitate cu noile standarde de design ale companiei. Incepand cu 16 iulie, clientii care ne vor vizita magazinul JYSK Militari vor gasi aici un nou concept de amenajare, axat pe zona de Sleeping. Spatiul este mai placut si mai primitor, iar produsele sunt mult mai bine puse in valoare”, spune Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania.

Asa cum designul magazinelor este modernizat si adus la noi standarde si sortimentele sunt adaptate periodic la cerintele pietei. Brandul JYSK aduce in fiecare sezon noi sortimente de mobilier, saltele, plapumi, perne si accesorii home & deco, iar in fiecare luna le propune clientilor noi produse care sa le infrumuseteze casele.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: