BizRemote by certSIGN Business Companii Stiri

KLM vrea să reia până la finalul lunii iulie 78% din totalul destinațiilor operate

9 iun. 2020 < 1 min

KLM vrea să reia până la finalul lunii iulie 78% din totalul destinațiilor operate

Reading Time: < 1 minut

KLM reia zborurile pe ruta București–Amsterdam, începând cu data de 17 iunie și anunță creșterea graduală a numărului de zboruri și de destinații. Până la finalul lunii iulie 2020, planurile KLM includ revenirea la aproximativ 78% din totalul destinațiilor operate înainte de izbucnirea pandemiei. La nivel european, KLM va zbura către 73 de destinații, mai mult decât dublu față de luna mai. Numărul de zboruri este și acesta în creștere. Compania își propune ca în luna iulie să opereze 3.000 de zboruri și un procent de aproximativ 30% din totalul frecvențelor de zbor. În perioada de vârf a pandemiei, KLM a operat între 5 și 10% din totalul de zboruri. 

Zborurile pe ruta București – Amsterdam vor fi operate zilnic începând cu data de 17 iunie, în condiții extinse de igienă pe tot parcursul procesului de check-in, îmbarcare, derulare a zborului și debarcare. Toate zborurile prevăzute în programul de vară pot suferi modificări în funcție de deciziile autorităților, de nevoile pasagerilor din România și de gradul de ocupare al aeronavelor.

Măștile de protecție obligatorii la bord 

Măștile de protecție sunt obligatorii pe toate zborurile operate de KLM, atât pentru pasageri, cât și pentru personalul de zbor. Pe toate zborurile vor avea loc proceduri de curățare a aeronavelor, cu dezinfectarea tuturor suprafețelor care intră în contact cu pasagerii, cum ar fi cotierele, mesele, ecranele etc. Pe zborurile cu un grad de ocupare scăzut, se va implementa distanțarea fizică la bord prin păstrarea scaunelor goale din jurul pasagerului.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: