Lifestyle Stiri

Kronenbourg 1664 Blanc continuă parteneriatul cu TIFF

28 iul. 2020 < 1 min

Kronenbourg 1664 Blanc continuă parteneriatul cu TIFF

Reading Time: < 1 minut

Kronenbourg 1664 Blanc anunță continuarea parteneriatului cu Festivalul Internațional de Film Transilvania aflat la a 19-a ediție, care se va desfășura în perioada 31 iulie – 9 august 2020 în Cluj-Napoca.

„Suntem în anul în care festivalul de film de la Cannes nu a avut loc, lucru istoric pentru lumea filmului. TIFF ediția 19 are loc în condiții deosebite. Continuăm parteneriatul Kronenbourg Blanc – TIFF, alăturand cea mai elegantă bere franceză cu unul dintre cele mai puternice branduri culturale românești. Sprijinim fenomentul TIFF cu convingerea că brandul Blanc poate și trebuie să contribuie la noua normalitate”, a declarat Paul Markovits, Vice Președinte de Marketing URBB.

Kronenbourg Blanc este susținătorul tradițional al bunului gust în artă, modă și film. Parteneriatul cu TIFF început anul trecut imediat după lansarea brand-ului în România, este una dintre manifestările locale cele mai de prestigiu ale strategiei globale.

Kronenbourg 1664 Blanc este o bere din grâu, proaspătă și fructată, cu arome de citrice și coriandru. Această bere este produsă în Franța din anul 1664, fiind un simbol puternic al stilului de viață rafinat, surprinzând în același timp, modernitate, emoție, prospețime, bun gust și celebrul „joie de vivre”.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: