Lifestyle Stiri

L.L.A.M.A – Prima minifigurină LEGO care a semnat cu o casă de discuri

19 feb. 2021 < 1 min

L.L.A.M.A – Prima minifigurină LEGO care a semnat cu o casă de discuri

Reading Time: < 1 minut

Casa de discuri Astralwerks, subsidiară Universal Music Group și Grupul LEGO și-au unit forțele pentru a introduce cel mai nou star lumii întregi: L.L.A.M.A. Acesta debutează cu single-ul molipsitor “Shake” în colaborare cu NE-YO, câștigător a trei premii  GRAMMY și Carmen DeLeon, care a lansat recent hit-ul „Juegas”. “Shake” este disponibil în aplicația LEGO VIDIYO și pe platformele digitale.

Videoclipul oficial “Shake”, lansat astăzi, îi prezintă pe L.L.A.M.A, NE-YO și Carmen DeLeon împreună. Will Kindrick (Ice Cube, Brian Wilson, She&Him) a regizat videoclipul.

Inovație în entertaiment

L.L.A.M.A este primul artist care lansează o melodie prin intermediul VIDIYO, o experiență interactivă și inovatoare de creare de conținut video, creată să încurajeze și să amplifice creativitatea și pasiunea pentru muzică a copiilor. LEGO VIDIYO reprezintă un mod de joacă cu totul nou, care încurajează visurile mărețe ale celor mici, ajutându-i să regizeze, să producă, să joace în propriile videoclipuri și mai apoi să le distribuie într-un mod sigur, folosind melodii din întreaga lume ale artiștilor unici din topurile UMG.

Pe lângă crearea și distribuirea propriilor experiențe AR alături de L.L.A.M.A, micii fani din întreaga lume îl vor găsi pe L.L.A.M.A și sub forma unei minifigurine, în setul DJ Llama Beatbox.

Piesa “Shake” a fost produsă de David Stewart, compozitorul de succes din spatele hit-urilor BTS, și scrisă în colaborare cu Ryan Tedder, artist și compozitor premiat cu GRAMMY.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: