Antreprenori by eMAG Companii

Lasați antreprenorii să facă business!

14 nov. 2016 < 1 min

Lasați antreprenorii să facă business!

Reading Time: < 1 minut

România este într-un context macroeconomic excepțional, trebuie doar ca politicienii să nu se joace cu antreprenorii, spune Mihai Marcu, Președinte CA MedLife.

România este o insulă între țările care sunt legate, sentimental sau politic, de fosta Uniune Sovietică, dar vestea bună este că există “enorm de mulți bani” pentru creșterea acestei insule, a declarat Mihai Marcu, la Zilele Biz.

Antreprenorul a arătat că România este într-un context macroeconomic excepțional și a avertizat că politicienii ar trebui să înțeleagă acest lucru și să nu se mai joace la butoane în Parlament dând câte o zi liberă sau majorând salarii în sectorul public. “Guvernanții noștri ar trebui să ne lase în pace, să facem treabă și să nu schimbe legislația în fiecare zi”, a spus Marcu, adaugând că atunci când parlamentarii decid ca o zi să fie nelucrătoare, antreprenorii pierd 0,3% din cifra de afaceri.

Președintele CA MedLife a arătat că modificările legislative l-au făcut să își schimbe strategia de business, astfel că a renunțat la deschiderea unui call center în Botoșani. “Ridicarea salariului minim dezavantajează masiv zonele sărace ale României”, a spus Marcu, adăugând că o creștere a salariului minim ar face ca județele Giurgiu, Teleorman, Galați, Ialomița sau Vaslui să piardă business.

Dincolo de dificultățiile mediului de afaceri din România însă, antreprenorul este optimist. “România chiar este o țară în care se poate face business”, a subliniat Marcu și a completat că MedLife este o companie cu capital românesc, cu manageri români, cu medici români.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: