fbpx
Business Companii Stiri

Parteneriat global între Accor și Visa2 min

21/02/2020 < 1 min read

Parteneriat global între Accor și Visa2 min

Reading Time: < 1 minut

Grupul din industria ospitalității Accor și Visa, liderul global în domeniul plăților digitale, au anunțat un parteneriat global. Parteneriatul va aduce împreună programul de loialitate al Accor și capacitățile de plată globale ale Visa pentru a crea noul card ALL Visa. Membrii care solicită noul card Visa vor putea să-l folosească pentru achiziții zilnice oriunde Visa este acceptată. Accor va colabora cu instituțiile financiare și băncile partenere Visa pe piețele cheie din Europa, America de Nord și de Sud, Orientul Mijlociu și Asia Pacific pentru a emite noul card ALL Visa. Acesta va oferi membrilor recompense adaptate în funcție de preferințe și capacitatea de a colecta mai multe puncte de loialitate atunci când stau la o proprietate Accor sau când fac cumpărături.

Prin parteneriatul cu Visa, Accor îmbogățește beneficiile programului său de loialitate lansat recent, ALL-Accor Live Limitless, pentru cele 64 de milioane de membri și peste 250 de milioane de clienți la nivel global. Introducerea cardului ALL Visa va permite grupului Accor să se conecteze cu clienții dincolo de șederea lor, printr-un program de fidelizare lider în industrie, oferind tuturor utilizatorilor posibilitatea de a câștiga puncte, de a se bucura de noi experiențe și chiar de mai multe nopți de cazare.

Introducerea cardurilor de plată ALL Visa urmărește să pună în valoare ecosistemul de ospitalitate îmbogățit al Accor pentru a-i menține pe clienți conectați dincolo de șederea lor, prin beneficii superioare și experiențe inovatoare, digitale și mobile.

Cardurile de plată ALL Visa vor crește implicarea clienților în hoteluri și cheltuielile făcute de aceștia și vor genera noi oportunități de recrutare a membrilor pentru ALL.

Foto: © Prasit Rodphan | Dreamstime.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *