Business Companii Creativitate Lifestyle Stiri

Lemon Interior Design lansează divizia Office

5 iun. 2019 2 min

Lemon Interior Design lansează divizia Office

Reading Time: 2 minute

Compania Lemon Interior Design a lansat divizia office, cu o ofertă de concepte integrate de design care se adresează atât dezvoltatorilor, cât și chiriașilor.

”Avem deja în desfășurare mai multe proiecte de amenajare a unor spații de birouri, unul dintre acestea fiind One North Gate. Nu este însă vorba despre amenajări standard, cu care suntem obișnuiți atunci când vine vorba de birouri, ci de spații-concept, de o nouă abordare, în care biroul își transcende funcționalitatea tipică și devine un spațiu cu personalitate, în care designul, elementele cu impact vizual și normele estetice se împletesc cu rigorile specifice unui mediu de lucru. Cererea tot mai mare pentru astfel de amenajări, venită din partea clienților noștri din rezidențial ne-a făcut să ne dorim să acoperim și această zonă”, declară Cristina Căpitanu, co-fondator Lemon Interior Design.

Cristina Căpitanu și Elena Oancea, co-fondatoarele Lemon Interior Design

Dezvoltarea diviziei office este implementată în parteneriat cu Ionuț Dumitrescu, co-fondator One Office, divizia de birouri a One United Properties.

Înființată în 2004, Lemon Interior Design și-a pus semnătura pe multe concepte creative, remarcându-se prin serviciile integrate de design și management al amenajărilor interioare. Printre cele mai cunoscute și spectaculoase proiecte pe care le-a gândit și implementat compania se numără lobby-urile unor clădiri iconice din București, precum One Herăstrău Park sau One Charles de Gaulle, dar și o serie de apartamente și penthouse-uri realizate la standarde internaționale.

Lemon Interior Design a avut în 2018 o cifră de afaceri de 3 milioane de euro. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: