fbpx
Marketing Stiri

Leo Burnett a lansat Arc1 min

03/06/2014 < 1 min read

Leo Burnett a lansat Arc1 min

Reading Time: < 1 minut

Grupul Leo Burnett Romania anunta lansarea oficiala a Arc, o agentie specializata in shopper marketing & brand activation, ce va oferi clientilor sai solutii complete de brand activation, de la strategie, creatie, dezvoltare si implementare pentru campanii de shopper, pana la media & digital shopper experience.

Noua agentie va fi condusa de Liviu Toader, in calitate de Managing Director, secondat de Codrina Ciubotaru, in calitate de Client Service Director, si este afiliata international la Arc Worldwide.

“Noua agentie este pregatita sa raspunda acestei nevoi cu shopper marketing know-how si cu expertiza solida a oamenilor sai in intelegerea si comunicarea cu cei aflati in fata deciziei de cumparare”, a declaratStefan Iordache, CEO, Leo Burnett Group.

“Shopper-ul de astazi este diferit de shopper-ul de ieri. Este un individ sofisticat, cu posibilitati virtual nelimitate de informare si alegere. El nu este singur, ci face parte dintr-o comunitate, in care dialogul dintre membri este mai facil ca oricand, datorita tehnologiei. Daca in trecut consumatorul devenea shopper doar in momentul in care pasea in magazin, iar o simpla prezenta la raft a unui produs ii asigura acestuia succesul, astazi delimitarea dintre consumator si shopper devine din ce in ce mai neclara. Tehnologia tot mai accesibila si mai performanta ii permite consumatorului o transformare instantanee in shopper: el se poate informa si poate cumpara oricand, orice si de oriunde”, a declarat Liviu Toader, Managing Director, Arc.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *