Management Stiri

TBI Bank are un nou Chief Credit Officer

oct. 10, 2019 < 1 min

TBI Bank are un nou Chief Credit Officer

Reading Time: < 1 minut

TBI Bank îl numește pe Costin Mincovici în poziția de Chief Credit Officer, înlocuindu-l în funcție pe Martin Muransky, care a migrat pe poziția de Chief Risk Officer în cadrul grupului 4finance, compania-mamă a TBI Bank.

Costin Mincovici are o experiență de mai bine de 17 ani în domeniul riscului fiind specializat în managementul riscului pe parcursul întregului proces de creditare. A ocupat variate funcții în sfera de risc, de la risc de credit sau antifraudă până la calitatea portofoliului, gestionând importante portofolii de risc ale companiei. Face parte din echipa 4finance din 2017, ocupând pozițiile de Director de Risc pe Europa și Director Global al Departamentului de Colectare.

“Sunt încântat să mă alătur TBI Bank și să îi sprijin viziunea de dezvoltare bazată pe transformare digitală. Cât am lucrat la 4finance am ajuns să cunosc bine TBI Bank și mă bucur să devin parte a unei echipe puternice”, a declarat Costin Mincovici, Chief Credit Officer, TBI Bank.

“Numirea lui Costin este importantă pentru operațiunile noastre, iar experiența și pasiunea lui vor contribui la creșterea întregii organizații. Îi mulțumim lui Martin pentru rezultatele grozave la TBI Bank și cred sincer că va avea o contribuție importantă și la nivel de grup”, a precizat Petr Baron, CEO, TBIF.

Obiectivul principal al noului CCO TBI Bank este acela de a îmbunătăți experiența de risc în ansamblul său, atât pentru clienții externi, cât și pentru cei intern.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: