Companii Stiri

Leroy Merlin a deschis cel de-al patrulea magazin în București

23 aug. 2020 2 min

Leroy Merlin a deschis cel de-al patrulea magazin în București

Reading Time: 2 minute

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin a deschis al patrulea magazin din București, pe Bulevardul Theodor Pallady, ajungând la un număr total de 18 unități în România.

Noul magazin Leroy Merlin din Capitală are o suprafață de aproximativ 14.000 metri pătrați, dintre care 2.700 mp sunt destinați zonei de drive-in, peste 360 locuri de parcare, și are o echipă de 115 angajați. Magazinul are la vânzare o gamă de 30.000 produse.

Frédéric Lamy, director general Leroy Merlin România

Deschiderea celui de-al patrulea magazin Leroy Merlin din București confirmă încă o dată angajamentul nostru față de piața din România, angajament pe care ni l-am asumat încă din 2011, de la lansarea primului magazin, tot în București. Sectorul 3 este o zonă în care credem și care deține un mare potențial de dezvoltare” a declarat Frédéric Lamy, directorul general al Leroy Merlin România.

Este primul magazin din rețeua Leroy Merlin pregătit în totalitate pe sistemul omnichannel, având amenajate zone speciale pentru gestionarea atât a comenzilor plasate online și livrate către clienți, cât și a rezervărilor de produse online cu ridicare din magazin.

Pentru inspirația clienților, magazinul oferă soluții tip showroom pentru bucătării și băi, dar și pe zona de decorațiuni. La fel ca și în celelalte magazine ale retailerului, s-a păstrat modalitatea de comandă telefonică pentru clienții care doresc să plaseze comenzi mai rapide.

Leroy Merlin, parte a grupului ADEO, deține peste 500 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud. În România, cele 18 magazine ale brandului, care au în total peste 2.500 de angajați, sunt în București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: