Finanțe Stiri

Nelimitat în rețeaua BT

1 sept. 2017 3 min

Nelimitat în rețeaua BT

Reading Time: 3 minute

De la 1 august, Banca Transilvania a lansat pachetul ”Nelimitat în rețeaua BT”, atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru companii. Inițiativa băncii vine să sprijine operațiunile bancare, prin eliminarea comisioanelor pentru cele mai folosite operațiuni bancare.

Produsul pentru companii vine în sprijinul afacerilor mici și mijlocii, pentru că noul pachet de cont curent cu operațiuni nelimitate la Banca Transilvania reduce costurile afacerii. Pentru aceștia, Nelimitat în rețeaua BT înseamnă zero costuri bancare adiționale pentru tranzacțiile online şi prin instrumente de debit realizate între clienții BT IMM.

În prezent, peste 300.000 de IMM-uri au cont la BT, iar lunar se fac sute de mii de tranzacții între clienții băncii, potrivit blogului martausurelu.ro.

Tiberiu Moisa, Director General Adjunct Banking pentru IMM-uri, a precizat în interviul acordat blogului citat că ”de aici vine semnificația propunerii noastre, pentru că nelimitat în rețea poate să însemne mult când rețeaua este mare.

Cele două tipuri de pachete, pentru persoane fizice și pentru companii, includ cele mai importante facilități care să îi ajute pe clienți de fiecare dată când fac operațiuni bancare.

Nelimitat pe persoană fizică

Clienții au commision zero la încasările în cont BT din cont BT (intrabancare) realizate cu ordin de plată şi plățile din cont BT în cont BT (tot intrabancare) efectuate prin BT24 Internet Banking şi Mobile Banking.

Pachetul NELIMITAT în Rețeaua BT cuprinde, pentru clienții persoane fizice, gratuități sau abonament lunar pentru următoarele pachete de servicii şi produse:

 • Cont curent la Banca Transilvania + Card de debit BT Visa Electron: gratuit
 • Cont curent la Banca Transilvania + Card de debit BT Visa Electron + BT24 Internet Banking: 1 leu/lună
 • Cont curent la Banca Transilvania + Card de debit BT Visa Electron + BT24 Internet Banking + SMS Alert: 6 lei/lună
 • Cont curent la Banca Transilvania + Card de debit BT Visa Electron + BT24 Internet Banking şi Mobile Banking + SMS Alert: 10 lei/lună

Cardul contactless de debit BT Visa Electron poate fi folosit la cumpărături în țară şi în străinătate. Comisionul este zero pentru emitere, administrare anuală, cumpărături achitate cu acest card, plata facturilor şi pentru retragere de numerar de la bancomatele Băncii Transilvania. A fost desemnat Cardul de cumpărături al anului 2016 datorită numărului total de plăți realizate cu acesta în cursul anului trecut (39,4 milioane), respectiv datorită valorii totale a sumelor cheltuite pe respectivul card (4.175 milioane lei). Peste 2 milioane de persoane folosesc cardul BT Visa Electron.

BT24 Internet Banking şi Mobile Banking: Peste 700 de mii de clienți persoane fizice folosesc Internet Banking de la Banca Transilvania. Prin SMS Alert, clienții BT primesc pe telefonul mobil informații despre tranzacțiile cu cardul şi despre banii din contul propriu. 500 de mii de clienți BT persoane fizice folosesc acest serviciu.

Banca Transilvania are peste 2 milioane de clienți activi persoane fizice.

Nelimitat pentru companii

Noul pachet de cont curent cu operațiuni nelimitate la Banca Transilvania reduce costurile afacerii şi este încă o lansare prin care banca susține antreprenorii. Practic, Nelimitat în rețeaua Băncii Transilvania înseamnă zero costuri bancare adiționale pentru tranzacțiile online şi prin instrumente de debit realizate între clienții BT IMM.

BT are cea mai mare acoperire în ceea ce priveşte IMM-urile din România. 3 din 5 IMM-uri din România lucrează cu Banca Transilvania.

Costul pachetului Nelimitat în Rețeaua BT este de 21 de lei/lună, iar acesta cuprinde facilități precum:

 • Plăți intrabancare cu ordin de plată, realizate prin BT24 Internet Banking & Mobile Banking;
 • Plăți intrabancare cu cecuri sau bilete la ordin;
 • Plăți în valută intrabancare realizate prin BT24 Internet Banking & Mobile Banking;
 • Încasări intrabancare cu ordin de plată;
 • Încasări intrabancare cu cecuri sau bilete la ordin;
 • Încasări în valută;
 • Cardul de debit Visa Business Silver – emitere și mentenanță anuală;
 • BT24 Internet Banking și Mobile Banking – abonament lunar;
 • Administrare de conturi curente la BT;
 • Depuneri de numerar în contul companiei de către delegați şi împuterniciți;
 • Servicii de tip alertă, pentru a primi informații despre banii din cont: BT Alert 40, abonament lunar care cuprinde 40 de SMS-uri.

În cadrul acestui pachet, clienții IMM ai Băncii Transilvania pot alege, de asemenea, extraopțiuni în lei sau valută, precum şi produse şi servicii opționale, cu discount, precum: plăți interbancare cu ordin de plată realizate prin BT24 Internet Banking şi Mobile Banking și/sau încasări interbancare cu ordin de plată și/sau plăți/încasări interbancare princ cecuri sau bilete la ordin, plăți valutare interbancare prin BT24; BT Alert 80, reducerea comisionului de mentenanță anuală a cardului Visa Business Gold, respectiv discout pentru serviciul BT Ultra. 

Banca Transilvania este a doua bancă din România, în funcție de active. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM și Retail. BT are peste 7.000 de angajați, 500 de sedii şi 2,2 milioane de clienti. Strategia băncii este susținută de acționari internaționali, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și IFC – Banca Mondială. BT a fost desemnată în 2016 „Cea mai buna bancă din România” de către publicația internațională Euromoney.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: