Tech

Inscrieri pentru Innovation Labs 2.0, pana pe 26 februarie

13 feb. 2014 < 1 min

Inscrieri pentru Innovation Labs 2.0, pana pe 26 februarie

Reading Time: < 1 minut

Au inceput inscrierile pentru editia a doua a Innovation Labs, un program ce se adreseaza studentilor si tinerilor profesionisti care isi doresc sa puna bazele propriilor startup-uri in tehnologie.

Cei interesati se pot inregistra in program pana pe 26 februarie pentru Bucuresti si pana pe 6 martie pentru Cluj-Napoca, prin completarea formularului de inscriere online.

Programul se adreseaza atat echipelor deja formate, cat si tinerilor ce sunt in cautarea uneia. Odata cu inregistrarea, participantii pot alege ca ideea lor sa urmareasca una din directiile pe care se concentreaza aceasta editie a Innovation Labs: Internet of Things, Big Data sau Digital Life. 

Proiectul este organizat de TechLounge cu sprijinul Orange si Microsoft si va debuta cu doua evenimente de tip hackathon, de 24 de ore fiecare, care vor avea loc pe 1-2 martie la Bucuresti si pe 8-9 martie la Cluj-Napoca. In cadrul fiecarui hackathon se formeaza sau se consolideaza echipele ce vor propune si dezvolta ideile de afaceri, alaturi de mentori, iar la final vor fi selectionate cele mai bune 26 de echipe (16 din Bucuresti si 10 din Cluj), care vor intra in programul de pre-accelerare.

Programul are o durata de 3 luni.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: