Management Tech

Orange Romania va avea CEO din Republica Moldova

4 feb. 2016 2 min

Orange Romania va avea CEO din Republica Moldova

Reading Time: 2 minute

Liudmila ClimocLiudmila Climoc, in prezent CEO la Orange Moldova, va prelua de la 1 mai 2016 functia de Chief Executive Officer al Orange Romania de la Jean-Francois Fallacher, potrivit unui comunicat al companiei.

Jean-Francois Fallacher va pleca la Orange Polonia, iar Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange Romania, va fi CEO al Orange Moldova tot de la 1 mai 2016. Potrivit comunicatului Orange Romania, schimbarile fac parte dintr-un plan mai larg de evolutie creat de Gervais Pellissier, deputy CEO si Executive Director al regiunii europene a grupului Orange.

„Este o mare onoare pentru mine sa devin CEO al Orange Romania, operatorul numarul 1 in telecomunicatii mobile din aceasta tara, si sa ma alatur echipei remarcabile si atat de dinamice de profesionisti. Orange Romania va continua sa aiba toata atentia indreptata catre client, oferindu-le celor peste 10 milioane de utilizatori o experienta de neegalat, prin intermediul serviciilor de cea mai buna calitate si al celor mai utile inovatii”, a spus Liudmila Climoc, viitorul CEO al Orange Romania.

Liudmila Climoc lucreaza de 19 ani in telecom. Si-a inceput cariera la Orange Moldova, unde a condus numeroase proiecte si lansari comerciale importante. In 2008, a fost promovata din pozitia de Chief Sales Officer in cea de CEO. Sub conducerea sa, compania si-a dublat baza de clienti, la peste 2,6 milioane de clienti astazi, cu o cota de piata de 57% din sectorul de mobil.

„Castigarea noilor licente de spectru, modernizarea intregii retele, dezvoltarea celei mai rapide retele 4G din tara si lansarea Orange TV, una dintre numeroasele inovatii pe care le-am adus clientilor nostri, subliniaza succesele obtinute de Orange Romania. Calea este deschisa pentru si mai multe servicii surprinzatoare ce vor fi lansate in Romania si sunt convins ca echipa va continua sa-i serveasca pe clientii nostri romani cu aceeasi pasiune”, a declarat Jean-Francois Fallacher.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: