Companii Stiri

L’Oréal alocă 150 de milioane de euro cu scop caritabil

19 mai 2020 2 min

L’Oréal alocă 150 de milioane de euro cu scop caritabil

Reading Time: 2 minute

Grupul L’Oréal anunță că oferă 150 de milioane de euro pentru sprijinirea organizațiilor care ajută femeile vulnerabile și pentru protejarea mediului. Investiția este parte a unui nou program, L’Oréal for the future.

50 milioane de euro pentru sprijinirea femeilor vulnerabile

Pentru a ajuta în mod direct femeile care se confruntă cu situații dificile, L’Oréal a creat un fond caritabil de 50 de milioane de euro pentru sprijinirea organizațiilor în eforturile pe care le fac pentru diminuarea sărăciei în rândul femeilor și pentru a le ajuta să se integreze social și profesional. De asemenea, L’Oréal vrea să ofere acces la asistență de urgență pentru femeile din rândul refugiaților și celor cu dizabilități, să sprijine victimele și să prevină violența față de femei.

100 milioane de euro pentru inițiativele cu impact pozitiv asupra mediului

Pe lângă programul Sharing Beauty with All , inițiat în urmă cu câțiva ani pentru a reduce impactul asupra mediului, L’Oréal alocă acum 100 de milioane de euro pentru inițiativele cu un impact pozitiv asupra mediului, care se concentrează pe două cauze principale: 

(1)Regenerarea ecosistemelor naturale deteriorate: 50 de milioane de euro vor fi folosiți pentru finanțarea proiectelor de restaurare a ecosistemelor marine și forestiere. Inițiativa creează, de asemenea, noi oportunități de dezvoltare socială și economică pentru populațiile care depind de aceste ecosisteme (dezvoltarea sustenabilă a agriculturii și pescuitului, eco-turismul, vânzarea creditelor de carbon). Prin investiția făcută de L’Oréal Fund for Nature Regeneration, L’Oréal Group își propune să restaureze un milion de hectare de ecosisteme degradate, să capteze de la 15 până la 20 de milioane de tone de CO2 și să creeze sute de oportunități de muncă până în 2030.

(2) Prevenirea schimbărilor climatice: 50 de milioane de euro vor fi direcționați spre finanțarea proiectelor de economie circulară. Cu această investiție, L’Oréal  intenționează să contribuie la căutarea de soluții și la stabilirea unor modele de afaceri care să sprijine dezvoltarea unei economii circulare, în special în ceea ce privește reciclarea și gestionarea deșeurilor de plastic.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: