Companii

Burger King revine în România, via Polonia

14 dec. 2018 < 1 min

Burger King revine în România, via Polonia

Reading Time: < 1 minut

Burger King restaurant mallGrupul polonez AmRest, cu sediul în Polonia, a anunțat că a semnat acorduri pentru deschiderea de restaurante Burger King în cinci țări din Europa Centrală și de Est, printre care și România. AmRest operează deja în franciză 36 de cafenele Starbucks în România.

AmRest operează în prezent 40 de restaurant sub brandul Burger King în Polonia, 14 în Cehia, două în Slovacia și unul în Bulgaria. Acordul semnat de AmRest cu Burger King prevede dezvoltarea rețelei brandului american de fast-food în Polonia, Cehia, Slovacia, Bulgaria și România. „Avem un partener extraordinar, a cărui expertiză pe piețele vizate se completează perfect cu experiența noastră în dezvoltarea Burger King în această regiune cu mare potențial”, a declarat David Shear, președintele Burger King EMEA.

Burger King a mai fost prezent în România, printr-o franciză deținută de Atlantic Restaurant System, dar restaurantele au fost închise în 2012. În acest moment, în România mai există un restaurant Burger King, în incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă, din Otopeni, însă acesta este administrat de compania Alpha Rocas, care operează și alte restaurante, cafenele și magazine din aeroport.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: