Finanțe Stiri

Luc Beiso, noul CEO al Credit Agricole Bank Romania

16 mai 2016 < 1 min

Luc Beiso, noul CEO al Credit Agricole Bank Romania

Reading Time: < 1 minut

Credit Agricole Bank Romania, subsidiara a grupului international Credit Agricole, anunta numirea lui Luc Beiso in functia de Chief Executive Officer (CEO).

Luc Beiso il inlocuieste pe Pierre Martin care se retrage din functia de CEO, dar va continua sa fie Vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Credit Agricole Bank Romania. Beiso a preluat responsabilitatile pozitiei de CEO, in urma finalizarii procesului de validare a BNR.

„Beiso detine o experienta semnificativa in industria bancara si are o puternica orientare strategica, doua componente care sunt extrem de valoroase intr-o piata competitiva cum este Romania. Suntem convinsi ca avem in Luc un CEO puternic, care poate conduce banca spre noi directii”, a declarat Francois Pinchon, Presedinte al Consiliului de Administratie al Credit Agricole Bank Romania.

Luc Beiso, in varsta de 53 de ani, are o experienta bogata in industria bancara si o cariera indelungata in cadrul Grupului Credit Agricole. Pe parcursul celor peste 28 de ani de experienta bancara, Beiso a detinut diverse functii de management, atat in Franta cat si in subsidiarele internationale ale Grupului Credit Agricole. 

“Sunt onorat de decizia Consiliului de Administratie si de increderea lor ca impreuna cu aceasta echipa de profesionisti vom putea crea, prin dezvoltarea punctelor noastre tari, noi oportunitati si un plus de valoare clientilor, partenerilor, angajatilor si actionarilor nostri”, a declarat Luc Beiso.

Inainte de fi numit CEO al Credit Agricole Bank Romania, Beiso a detinut functia de Chief Executive Officer al Credit Agricole Albania Bank SHA.

Credit Agricole Group este lider in economia franceza si unul dintre cele mai mari grupuri bancare din Europa. Este cea mai mare banca de retail din Europa si ocupa primul loc in randul managementului activelor si al bancilor asiguratoare din Europa si al treilea loc in  Europa in finantarea de proiecte.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: