Companii Stiri

FlixBus reia cursele cu autocarul în Europa

21 iun. 2020 < 1 min

FlixBus reia cursele cu autocarul în Europa

Reading Time: < 1 minut

FlixBus a reluat începând cu data de 19 iunie cursele cu autocarul către peste 20 de orașe din Franța, Germania, Austria, Belgia și Luxemburg. Printre altele, vor fi disponibile fără escală, orașele Paris, Nantes, Rennes, München, Stuttgart, Viena sau Bruxelles, iar în perioada următoare, compania continuă să extindă oferta pentru călătorii români. Până la finalul lunii iunie, vor fi reluate cursele internaționale spre aproape 50 de destinații din Europa printre care se numără și orașe precum Budapesta, Innsburck, Zurich, Geneva, Lyon, Grenoble, Dortmund sau Frankfurt.  

Ce măsuri de igienă au fost implementate pentru cursele FlixBus?

”În ultimele săptămâni echipa noastră a dezvoltat un nou concept de igienă care va permite pasagerilor să călătorească cu autocarul pe distanțe lungi în siguranță, chiar și în situația actuală”, declară László Arany, director regional al FlixBus.

Toate autocarele vor fi dezinfectate complet după fiecare călătorie. Controlul digital al biletului și prezența dezinfectantului pentru mâini în autocar sunt alte două proceduri care au fost implementate de către FlixBus. În zonele de așteptare, precum și în timpul îmbarcării și debarcării, trebuie menținută distanța de siguranță de 1,5 metri, iar purtarea unei măști care să acopere nasul și gura este obligatorie în momentul îmbarcării, debarcării și pe durata întregii călătorii. Toaletele la bordul autocarului, din motive de siguranță, sunt închise temporar. 

 FlixBus reîncepe activitatea și în alte țări europene 

Pe lângă România, FlixBus a reînceput activitatea și în alte țări precum Germania, Austria, Slovenia, Portugalia, Polonia, Croația, Republica Cehă, Bulgaria, Suedia și Danemarca. Pasagerii care doresc să călătorească pe oricare dintre cursele internaționale sunt rugați să se informeze în prealabil despre reglementările de intrare în țara respectivă.

FlixBus face parte, alături de FlixTrain, din FlixMobility, un furnizor de servicii de mobitate care oferă noi alternative de călătorie convenabile, accesibile și ecologice.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: