Companii Tech

MagentaONE, noua oferta integrata a Telekom Romania

25 mai 2015 2 min

MagentaONE, noua oferta integrata a Telekom Romania

Reading Time: 2 minute

Romania este a treia tara membra Deutsche Telekom Group in care a fost lansat MagentaONE, noul concept comercial pentru pachetele integrate fix-mobil adresate atat clientilor persoane fizice, cat si clientilor companii, dupa Germania si Slovacia.

MagentaONE de la Telekom Romania inseamna un singur loc pentru toate serviciile fixe si mobile, cu un singur Call Center, o singura factura, o singura aplicatie MyAccount (inclusiv aplicatie pe mobil), 10 secunde timp mediu de asteptare in call center pentru clientii cu pachete integrate fix-mobil, plus divertisment si continut TV exclusiv pe toate tipurile de ecran (TV, tableta, laptop, smartphone). „Pachetele integrate sunt un real succes pe piata din Romania, astfel incat in prezent am atins pragul de 100.000 de clienti, care acum devin parte din universul MagentaONE”, a declarat la lansare Nikolai Beckers, CEO al Telekom Romania.

Pentru segmentul de business, MagentaONE ofera un singur punct de contact pentru toate nevoile de comunicare ale companiilor, indiferent de marimea acestora. Odata cu introducerea in toate pachetele convergente a serviciului One Drive de la Microsoft, fara costuri suplimentare, toti clientii de business MagentaONE dispun de spatiu de stocare securizat de 1 TB, certificat ISO, precum si acces la versiunea online a solutiilor Microsoft Office.

Odata cu MagentaONE, Telekom Romania a introdus o versiune imbunatatita a serviciului de televiziune interactiva (IPTV), care include, printre altele, Arhiva TV – programele TV difuzate in ultimele 7 zile pe canalele disponibile (in principal canale de sport si documentare) pot fi accesate in reluare. Mai mult, utilizatorii pot folosi functiile „pauza” sau „derulare” pentru emisiunile din arhiva, ca in cazul optiunii „Video la Cerere”. De asemenea, utilizatorii isi pot crea o arhiva personala de continut (emisiuni, filme si competitii sportive) prin Inregistrarile in Cloud, fara a avea nevoie de un dispozitiv special de stocare sau de un receiver diferit. Continutul va fi disponibil pe toate dispozitivele asociate Telekom TV.

In plus, utilizatorii au video la cerere pe toate ecranele, fie prin sistemul pay-per-view, fie sub forma unui abonament lunar. O parte din titluri sunt disponibile gratuit.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: