Blog

Maine, social media se muta la #smsbucuresti1 min

27/02/2012 1 min read

author:

Maine, social media se muta la #smsbucuresti1 min

Reading Time: 1 minut

Dupa mai multe editii de succes la Timisoara, Sibiu, Cluj si Iasi si solicitarea participantilor, organizam primul summit dedicat social media in capitala. Este o editie mult asteptata si pentru care ne-am pregatit temeinic.

De la prima ora a diminetii vom dezbate fatele succesului in social media impreuna cu Bogdana Butnar, Victor Kapra, Marko Njavro, Alexandru Negrea, Mugur Patrascu si Dragos Stanca, urmand ca in sesiunea a doua Cristian Manafu, Georgiana Gheorghe, Marius Tudosiei, Vlad Petreanu, Razvan Baciu si Gabriela Lungu sa ne prezinte strategiile si cele mai eficiente modalitati de implementare.  

Nu putem incheia mai bine ziua decat cu patru studii pe care le vom prezenta in exclusivitate, alaturi de partenerii nostri: Adina Vlad, Costin Cocioaba, Cristian China-Birta si Catalin Tenita.

Avem peste 250 de participanti confirmati si inca 100 de persoane de lista de asteptare, fapt ce ne face sa ne gandim tot mai serios daca nu ar trebui sa organizam o a doua editie de Bucuresti anul acesta.

Mai multe detalii despre program puteti citi aici: www.bizforum.ro/sms-bucuresti

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE