Analize Lifestyle

Corina Vintan, CEO, Links Associates

21 iul. 2016 2 min

Corina Vintan, CEO, Links Associates

Reading Time: 2 minute
Corina Vintan_1806
Corina Vintan / Foto: Vali Mirea

Cu 15 ani in urma, cand participa la prima provocare a piscinei Biz, Corina Vintan era director executiv la “Evenimentul Zilei” si avea in coordonare si o revista glossy, “Life & Style”. A fost apoi recrutata in Ministerul Afacerilor Externe ca director general de comunicare si diplomatie publica, ulterior ca purtator de cuvant.

A urmat German Marshall Fund cu summit-ul NATO si din 2007 antreprenoriatul prin infiintarea companiei de PR si public affairs Links Associates. Am intrebat-o cum au schimbat-o toti acesti ani plini de repozitionari si provocari si am aflat ca a ramas la fel de curioasa si creativa in abordarea profesiei, dar are mai mult discernamant acum si o dorinta mai mare de a cauta calitatea in actul profesional. Nu mai intra in competitii inutile si se priveste mai mult din interior decat din exterior.

Fata de acum 15 ani, astazi lucreaza mai mult, pentru ca antreprenoriatul in Romania nu ofera predictibilitatea unui job si implica nevoia de a fi tot timpul deschis catre new business. Pe de alta parte, acum, datorita unei echipe sudate si competente, incearca sa menajeze si sa respecte timpul personal al sau si al intregii echipe.

In privinta timpului liber, a invatat sa fie selectiva cu invitatiile pe care le primeste si sa-si acorde timp pentru arta, yoga, sport, citit si cei trei husky pe care ii are, precum si ingrijirii cainilor comunitari din zona in care locuieste. 

Proiectul care i-a ocupat cel mai mult timp in ultima perioada a fost salvarea Alesiei, fiica Irinei Cristescu, care urma sa fie returnata tatalui mexican in urma unei erori judiciare. Campania initiata de Links Associates a sensibilizat media, ONG-urile, clasa politica, guvernul si, in final, a dus la decizia ramanerii copilului alaturi de mama. De la acest caz, agentia continua sa sprijine si alte mame care sunt in situatia de a-si pierde copiii in favoarea cetatenilor straini.

Fotografie realizata la Younivers Summer Club

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: