Marketing Stiri

Management comun pentru RTB House Romania si Bulgaria

18 iul. 2016 < 1 min

Management comun pentru RTB House Romania si Bulgaria

Reading Time: < 1 minut
CatalinEmilian_RTBHouse
Catalin Emilian, RTB House

Catalin Emilian, directorul RTB House Romania, preia si conducerea filialei din Bulgaria a companiei.

RTB House este o companie de tehnologie, care livreaza servicii de conversie catre branduri din toata lumea, prin retargetare completa si campanii gandite pentru nevoile specifice ale fiecarui client in parte. RTB House opereaza la nivel global, cu birouri in Varsovia, Praga, Moscova si São Paulo. Compania a a ajuns la profit dupa trei ani si jumatate de la lansarea primei campanii in anul 2012. In prezent, RTB House coordoneaza 850 de campanii unice pentru branduri globale in Europa, zona de Asia si Pacific, precum si America Latina. Echipa reuneste peste 140 de experti in performanta si analiza, specialisti in customer care, dar si dezvoltatori.

Catalin Emilian are o experienta de peste 10 ani in domeniul marketingului online, inainte de a prelua managementul RTB House in urma cu doi ani, s-a ocupat timp de sapte ani de activitatile din zona Romaniei si a Moldovei pentru Gemius, o agentie internationala de research.

Conform Statista.com, valoarea pietei de publicitate digitala este anul acesta de aproximativ 54,5 de milioane de dolari si se preconizeaza o crestere continua in perioada urmatoare, iar pentru anul 2020 este estimata o valoare a pietei de peste 80 de milioane de dolari. Pentru anul 2016, 18,1 milioane de dolari ar proveni din  publicitatea de tip display, ceea ce face ca acest segment sa fie cel mai important din piata.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: