Stiri

Pasarela de la Tineretului. Primăriei sectorului 4 i se retrage dreptul de a administra bulevardul

22 mart. 2021 < 1 min

Pasarela de la Tineretului. Primăriei sectorului 4 i se retrage dreptul de a administra bulevardul

Reading Time: < 1 minut

Primarul sectorului 4 a expus săptămâna trecută în spațiul public, proiectul de construcție a unei pasarele pietonale în intersecția de la intrarea în parcul Tineretului din București.

Vestea nu a fost prea bine primită nici de către localnici, nici de către consilierii locali ai USR PLUS.

Oamenii reclamă faptul că pasarela, pe care Daniel Băluță o dorește în intersecția de la bulevardul Tineretului din Capitală, nu este funcțională și oamenilor le-ar fi foarte greu să o folosească.

Pentru a bloca această construcție, mai mulți consilieri generali ai USR PLUS au depus un proiect de hotărâre prin care Consiliului Local Sector 4 i se retrage dreptul de administrare a mai multor artere, inclusiv bulevardul Tineretului, unde primarul Daniel Băluţă intenţionează să realizeze o pasarelă pietonală.

Conform unui comunicat al USR PLUS, consilierul municipal Valentin Necula a depus proiectul de hotărâre prin care propune Consiliului General retragerea de la Sectorul 4 a dreptului de administrare a mai multor artere din Capitală, drept care fusese acordat în 2017 Consiliului Local.

Daniel Băluță a dorit pasarelă pietonală la Tineretului

Așa va arăta pasarela pietonală de la Tineretului, intersecție cu Șincai!
Opoziție, contre și piedici vor fi mereu. Noi, însă, vom trece peste ele și vom face din Sectorul 4 capitala Bucureștiului, scria primarul Sectorul 4 pe Facebook, acum câteva zile.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: