Lifestyle Stiri

Marie Nouvelle, la Pure London

23 feb. 2016 < 1 min

Marie Nouvelle, la Pure London

Reading Time: < 1 minut

Maria Dermengiu, fondatoarea brandului Marie Nouvelle, a expus cea mai noua colectie a sa de esarfe – The Exquisite –  in sectiunea Pure Premium Accesories din cadrul targului Pure London, in perioada 14 -16 februarie,

The Exquisite Collection este varful de gama al colectiilor Marie Nouvelle. Inspirata de stilul Bobo (Bohemian Bourgeois), colectia aduce ca noutate si tonuri neutre de alb, negru si cenusiu.

“Participarea la Pure London de la inceputul acestui an este o consecinta fireasca a cresterii brandului Marie Nouvelle. Am planificat acest eveniment inca de la jumatatea anului trecut cand am facut demersuri si pentru a face parte din incubatorul international de branduri 1MiSHAP”, a declarat Maria Dermengiu, fondatoarea Marie Nouvelle.

Esarfele sunt realizate din matase crepe-de-chine cu dimensiuni generoase de 120 x 120 cm.

Marie Nouvelle este un brand de lux care promoveaza arta în diverse forme de manifestare, replicata printr-o serie de produse precum esarfe, rochii si bluze care prind contur pe materiale din matase naturala. Imaginile care sunt imprimate pe haine si accesorii exprima o reinterpretare a unor colectii de tablouri expuse in cadrul Muzeului National al Taranului Roman, Galeria U Art si alte expozitii faimoase din Romania.

Proiectul 1MiSHAP dezvoltat de antreprenoarea Cristina Cojocaru este un demers pentru a descoperisi sustine designerii talentati, aflati la inceput de drum, ce isi doresc sa se afirme in randul marilor brand-uri ale modei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: