Companii Finanțe Stiri

Mastercard donează 1 mil. euro pentru primul spital pediatric de oncologie din România

6 mart. 2019 2 min

Mastercard donează 1 mil. euro pentru primul spital pediatric de oncologie din România

Reading Time: 2 minute

Mastercard a devenit partenerul pentru inovație al primului spital de oncologie și radioterapie pediatrică din România, prin lansarea inițiativei „O șansă la viață. #IncepeCevaDeNepretuit. Contribuie cu Mastercard la #NoiFacemUnSpital”, care constă într-un parteneriat pe termen lung cu Asociația Dăruiește Viață.

Mastercard va face o donație de 1 milion de euro în 2019, prin care va asigura noile tehnologii în incinta spitalului. Sprijinul face parte din strategia integrată a Mastercard de a susține comunitățile din întreaga lume pentru un viitor mai bun. De asemenea, compania va direcționa produse, servicii și parteneriate pentru următorii ani către facilitarea donației făcute în acest an.

„Sperăm că solidaritatea pentru cauze care contează pentru comunitate să devină un gest de normalitate prin care să construim împreună un viitor mai bun. De aceea, angajamentul nostru este să ne implicăm în susținerea comunității prin parteneriate de lungă durată”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România.

Alături de de artistul Ovidiu Solcan, deținătorii de carduri Mastercard vor putea să contribuie la crearea unui colaj cu tema „O șansă la viață. Începe ceva de Neprețuit”, prin alegerea următoarei piese care va completa colajul, în cadrul mai multor evenimente Mastercard pe tot parcursul anului 2019. Pentru fiecare client implicat în finalizarea colajului, Mastercard va dona adițional către spital.

Mastercard încurajează, de asemenea, deținătorii de carduri Mastercard să se alăture cauzei #NoiFacemUnSpital prin folosirea cardurilor personale pentru a face o donație pe www.bursadefericire.ro. Compania va contribui cu 2 euro pentru fiecare donație tranzacționată, suplimentar față de suma de 1 milion de euro.

„Dacă în ultimii ani, plata cu cardurile Mastercard a devenit un gest de normalitate pentru români, fiind în același timp și încurajată prin campaniile noastre naționale cu premii, de astăzi, produsele, serviciile și parteneriatele noastre contribuie direct la o șansă la viață și un viitor mai bun”, a declarat Diana Tănase, Marketing Manager, Mastercard România.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: