fbpx
Marketing

MasterCard face surprize de nepretuit

28/07/2015

MasterCard face surprize de nepretuit

Andreea Georgescu la TIFF (1)MasterCard a lansat anul acesta in Romania “Surprize de Nepretuit”, un concept initiat in urma cu 18 ani in Statele Unite, prin care anual, cu sprijinul platformei Priceless Surprise, compania de plati surprinde utilizatorii din intreaga lume cu momente unice.

Prima “Surpriza de Nepretuit” din Romania a condus posesorul unui card MasterCard pe scena celei de-a XIV-a editii a Festivalului International de Film Transilvania festivalului.

Castigatoarea concursului MasterCard “Fii un star la TIFF” a fost Andreea Georgescu. Ea s-a bucurat de o experienta VIP, ce a culminat cu prezenta pe covorul rosu si participarea la cel mai important eveniment din cadrul festivalului, Gala Premiilor TIFF.

Andreea Georgescu a fost rugata sa urce alaturi de actorul Andi Vasluianu pe scena festivalului pentru a acorda Premiului Publicului, distinctie oferita de MasterCard.

Conceptul “Surprize de Nepretuit” a pus posesorii de carduri MasterCard din intreaga lume in fata celor mai neaşteptate surprize  – de la concert live privat sustinut de Mary J. Blige, la un meci arbitrat de Pierluigi Colina sau un spectacol de mima realizat de Usher.

Campania “Surprize de nepretuit” se deruleaza la nivel national pe parcursul intregului an sub deviza “Daca ai un card MasterCard, nici nu banuiesti ce surprize te-ar putea astepta”.

Surpriza de Nepretuita Andreei Georgescu la TIFF 2015 poate fi vizualizata aici.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE