Marketing Stiri

Un pod numit Iubire

27 aug. 2014 2 min

Un pod numit Iubire

Reading Time: 2 minute

Publicis Romania a dezvoltat pentru Granini o noua campanie de comunicare, ce are drept element central un Pod al Iubirii in Parcul Herastrau.

Initiativa a fost mai intai lansata pe pagina de Facebook Granini, unde a fost urmarita constructia virtuala a Podului Iubirii si decorarea acestuia cu lacatele indragostitilor. Participantii si-au ales un lacat pe care l-au personalizat cu numele lor si al jumatatii lor si pe care, ulterior, l-au asezat pe Podul virtual al Iubirii. Dupa inscrierea in aplicatie a primilor 1000 de participanti, Granini a replicat in realitate podul virtual, pe care stau toate cele 1000 de lacate ale indragostitilor, alcatuind cuvantul “IUBESC”. Podul Iubirii se va afla in Parcul Herastrau din Bucuresti pana pe 10 septembrie.

“Traditia lacatelor iubirii este renumita in intreaga lume, iar Bucurestiul merita sa se afle pe harta indragostitilor lumii. Si cine ar fi fost mai potrivit sa sustina o astfel de campanie daca nu brandul cu 1000 de feluri de-a iubi? Este un proiect frumos, la care au participat foarte multi dintre fanii nostri indragostiti”, a declarat Georgiana Vasile – Brand Manager, Granini.

Primii 1000 de participanti la aplicatie primesc acasa cheitele lacatelor, o cartolina cu povestea acestei traditii si produse Granini.

In parcul Herastrau, in zona ce leaga Debarcaderul de Insula Trandafirilor, Podul Iubirii va gazdui in fiecare weekend mai multe activari.

Proiectul beneficiaza de comunicare online, direct mailing si activari speciale.

Este un proiect neintruziv asupra structurii podului, greutatea lacatelor fiind calculata astfel incat podul si balustradele sa o suporte fara niciun risc.

Din partea Granini, au participat: Georgiana Vasile – Granini Brand Manager, Raluca Frumuselu – Media & Digital Coordinator, Georgiana Ionescu – Brand PR Coordinator, Gabriel Dumitru – BTL Manager.

Din partea Publicis Romania: Alex Deaconu – Art Director, George Lupeanu – Copywriter, Luiza Vrinceanu – Senior Account Manager, Bogdan Voina – Account Manager & Producer, Alina Tanase – Senior Digital Account Manager, Mina Ionescu – Jr. Digital Account Executive, Elis Iaia – Digital Senior Creative Planner, Ciprian Frunzeanu – Digital Art Director, Cosmin Anghel – Jr. Copywriter, Tiberiu Bucovei – Project Manager, Constantin Bunica – PHP Developer.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: