Companii Lifestyle Stiri

Mastercard în parteneriat cu MercatoComunale

2 aug. 2019 < 1 min

Mastercard în parteneriat cu MercatoComunale

Reading Time: < 1 minut

Mastercard este partenerul principal al satului de vacanță din Capitală, MercatoComunale, un spațiu contemporan urban unde sunt așteptați clienți cu diverse posibilități de a-și petrece timpul liber. 

Parteneriatul este o inițiativă Mastercard de a promova și de a încuraja utilizarea cardului ca modalitate de plată și se desfășoară pe strada Gheorghe Polizu, nr. 28-34, în București.

”Conceptul MercatoComunale ne-a convins imediat din pricina asemănării celor două branduri. Acest parteneriat este o continuare a inițiativelor lansate pentru încurajarea metodelor de plată moderne și, totodată, un demers în urma căruia ne propunem să transformăm plata cu cardul într-un gest de normalitate, oferind, prin tehnologia contactless, alternativa la plata în numerar”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager, Mastercard România.

Spațiul MercatoComunale este unul dinamic, îmbină o selecție de ”food trucks”, dar și o selecție largă de bere craft, specialități coffee brew, un spațiu de co-working gratuit, o zonă de ”farmers market” care reunește producători locali, designers shop Band of Creators, concerte acustice sau DJ sets, party-uri, workshop-uri tematice sau pentru copii, pop-up shops și un lanț de lounge-uri pentru relaxare.

”Cu ajutorul partenerului principal Mastercard, am reușit să transformăm un spațiu complet nefolosit în centrul orașului, dar și să realizăm prima experiență complet cashless din oraș. La MercatoComunale acceptăm doar plata cu cardul, tocmai pentru a demonstra că publicul local este foarte deschis către noile tehnologii”, a completat Răzvan Crișan, Co-fondatorul Kane Group.

Mai mult decât atât, în fiecare marți este ”Priceless Tuesday” la MercatoComunale, cei care plătesc cu cardul Mastercard la barul din locație beneficiind de 50% reducere, în intervalul 18:00 – 23:00.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: