Companii Stiri

Mastercard și TIFF sărbătoresc 11 ani de momente de neprețuit

13 iun. 2017 < 1 min

Mastercard și TIFF sărbătoresc 11 ani de momente de neprețuit

Reading Time: < 1 minut

La a XVI-a ediție TIFF, recent încheiată, Mastercard a sărbătorit 11 ani de parteneriat cu binecunoscutul festival european de film, desfășurat la Cluj. Cu ocazia acestei aniversări, compania a pregătit o serie de evenimente și surprize pentru toți cei prezenți la festival.

Pe data de 8 iunie, cei 11 ani de colaborare a companiei Mastercard cu TIFF au fost sărbătoriți printr-o petrecere specială, la care au participat nume cunoscute ale cinematografiei din țară și din străinătate, cinefili și parteneri.

Mastercard este de 11 ani în lumina reflectoarelor la TIFF și se implică activ în dezvoltarea unuia dintre cele mai impresionante festivaluri europene de film. An de an, compania oferă publicului cele mai noi tehnologii de plată și transformă, alături de organizatori, participarea vizitatorilor la eveniment în momente unice, de Neprețuit™.

Continuând tradiția, Mastercard a acordat și anul acesta Premiul Publicului, una dintre cele mai importante și populare distincții ale Festivalului Internaţional de Film Transilvania. Pe baza propunerilor făcute de spectatori, care au votat în sălile de cinema, după fiecare proiecție, cel mai iubit film din cadrul TIFF, ediția 2017, a fost desemnat “Piatră pe inimă”, în regia lui Gudmundur Arnar Gudmundsson.

Printre iubitorii de film prezenți la festival s-au numărat și câștigătorii concursului Mastercard organizat înainte de începerea TIFF. Pentru a intra în concurs, fanii paginii de Facebook a Mastercard au continuat un scenariu, prin comentarii la postarea prin care a fost anunțat concursul. Doi dintre aceștia au câștigat două pachete duble Gold la festival, ce le-au asigurat accesul la evenimentele din cadrul TIFF și cazare în perioada 8-11 iunie.

Cea de-a XVI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania s-a desfăşurat în perioada 2 mai – 11 iunie, în Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: