Companii

Vino la ziua de CSR! Joi 13 noiembrie

7 nov. 2014 2 min

Vino la ziua de CSR! Joi 13 noiembrie

Reading Time: 2 minute

Traversam o perioada delicata  si este nevoie de actiune, pentru a depasi momentul in care ne aflam. Doar gandirea sustenabila si un plan de masuri rapide din partea tuturor, a fiecaruia dintre noi, companii, ONG-uri, guverne, pot intoarce roata. Iar timpul celor mai bune actiuni este acum!

Sustenabilitatea a devenit un concept de business integrat care face parte din evolutia brandurilor si a companiilor. Desi CSR-ul nu mai este o moda de ani buni in tara noastra, rezultatele continua sa apara si sunt dintre cele mai spectaculoase! Meritul este exclusiv al companiilor care n-au uitat, in calea pentru dezvoltare, sa construiasa strategii si branduri sustenabile. Afla ce au de spus despre aceasta evolutie reprezentantii marilor companii din Romania: Flavia Popa, Secretar General, BRD – Groupe Société Générale, Veronica Dogaru, Corporate Communication Manager, Orange Romania, Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing, AVON Romania, Daniel Boaje, General Manager, McDonald’s, Despina Andrei, ‎Communication & Fundraising Manager, UNICEF.

In cea de a doua parte a zilei de CSR va invitam sa-l cunoasteti pe Thomas Kolster, numit recent de The Huffington Post “Lider Inspirational”, vine la Zilele Biz sa ne dea cateva sfaturi importante despre cum putem folosi toate instrumentele din advertising si comunicare pentru a avea un business sustenabil. Crezul lui Thomas: industria de comunicare are un rol esential pentru a promova un mod de gandire si un comportament mult mai sustenabil. Daca si publicitatea reuseste sa gandeasca la fel, lumea poate fi mai buna. Thomas va avea o sesiune dedicata in ziua de CSR in care ne va impartasi 10 lectii pentru fiecare zi despre cum putem transforma CSR-ul din nisa in mainstream prin mesajele pe care le comunicam.  Thomas va va testa skill-urile si va va impartasi 13 lectii despre cum schimbam tipare de gandire si comportamente si va va oferi un instrument pe care sa il folositi zilnic.

Aflati mai multe detalii despre subiectele descrise mai sus participand la ziua de CSR, joi 13 noiembrie.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: